+4569166668 info@hostworld.dk

WordPress

  • Hosting af wordpress
  • Fordele ved valg af webhost
  • Hvad skal jeg vælge!
  • WordPress pris og funktioner
  • Vigtige faktorer
wordpress
WordPress er et fleksibelt og pålideligt indholdsstyringssystem, der både driver små og store websteder

WordPress, internettets mest populære Content Management System (CMS), er langt mere end den enkle ”blogging” platform mange mennesker kender det som. Det er nemlig et stort bibliotek med gratis og Premium temaer samt plug-ins, som gør det til det fundament, der understøtter millioner af hjemmesider, herunder både personlige og små forretningssider. Hvis du tænker på at opbygge en hjemmeside, bør du overveje WordPress som system.

De fleste webhosting udbydere tilbyder en eller anden form for WordPress-service, i et frit eller et administreret miljø. Begge miljø-typer er platforme specielt designet til WordPress. Ved Hostworld kan du installere wordpress med vores 1-click wordpress installation, så du behøver ikke downloade og oprette en WordPress installation, som du ville gøre, når du bruger et traditionelt webhosting-miljø. Du kan blot trykke installere wordpress i vores smarte kontrolpanel.

Fordele ved valg af Webhost til wordpress

Afhængigt af webhosten kan du nyde en lang række webstedsmæssige funktioner, herunder automatisk data backup, side caching og automatiske CMS-opdateringer. Bemærk at nogle webhost udbydere begrænser en kort liste over plug-ins der kan duplikere funktioner, der allerede er indbygget i den optimerede eller administrerede opsætning eller påvirker dit websteds ydeevne negativt. Hos Hostworld er der ingen begræsninger i forhold til plugins.

Hvad skal jeg vælge til hosting af wordpress?

Hvis du vælger at benytte dig af WordPress på din hjemmeside, vil du have mulighed for teknisk support på webhotellet, IT-supporterne er ikke kun super dygtige i alle de tekniske aspekter, men sikrer, at du aldrig behøver at bekymre dig om at din side går ned eller kører langsomt.

Hvis du vælger Hostworld som udbyder, tilbyder vi at hjælpe dig igang med at hurtig opsætning af webhoteller så du hurtigt kan gå igang med din WordPress hjemmeside. Du får en mere enkel oplevelse.

WordPress webhotel pris og funktioner

WordPress hosting løsninger er overalt på internettet. Der er mange forskellige pakkeløsninger fra et hav af udbydere man kan benytte sig af når man skal have en WordPress side. Forskelligt fra udbyder til udbyder får man en række unikke frynsegoder i pakkeløsningerne, så det essentielle er at klarlægge dine behov, før du vælger hosting udbyder.

Hvis du vælger at få WordPress hosting fra en os kan du spare penge på længere sigt, da det kan spare dig for omkostningerne ved at ansætte en systemadministrator til at udføre de samme opgaver. Dette kan især være til gavn for små virksomheder.

Før du tilmelder dig en WordPress webhosting service fra et webhotel, bør du kigge efter de attraktive og muligvis essentielle funktioner. Ideelt set vil du investere i en WordPress-hosting udbyder, der giver ubegrænset månedlig dataoverførsel, e-mail, backup og mulighed for telefonsupport. Mange webhoteller sætter begrænsninger på disse funktioner.
Hvis du forventer en masse vækst på din hjemmeside bør du vælge en udbyder, der kan rumme dit websteds fremtidige vækst.

Derudover vil du have en tjeneste der tilbyder Secure Sockets Layer (SSL), hvis du planlægger at sælge produkter.
Har du nogensinde fået vist en grøn hængelås i browserens adresselinje, mens du er på din banks hjemmeside?
Det er symbolet, der fortæller besøgende, at SSL er på plads. Det er et symbol på troværdighed.

Bliv klogere på https

En SSL-forbindelse krypterer de data, der bevæger sig mellem dit websted og brugernes webbrowsere, hvilket sikrer overførsel af indkøbsoplysninger. Alle WordPress hosting-tjenester tilbyder SSL-certifikater, men priserne varierer fra virksomhed til virksomhed. Alle webhoteller hos Hostworld inkluderer et gratis SSL-certifikat når du opretter et webhotel, mens andre opkræver et højere beløb.

Hos Hosworld benyttere vi os af en nyere teknologi end de fleste andre webhoteller. LiteSpeed webserver optimere mange ting på din hjemmeside men kort fortalt får du med LiteSpeed en hjemmeside der loader hurtigt så dine brugere får en brugeroplevelse udover det sædvanlige, så de ikke skal sidde og vente hvergang de indlæser en ny side.
Desuden benytter vi os af nogle kraftige servere med en masse RAM i for optimal performance.

Naturligvis vil webhosting behov afvige fra person til person, men husk disse funktioner, hvis du vil have en silkeblød WordPress-oplevelse.

Vigtige Faktorer ved valg af webhotel til WordPress

De ovennævnte funktioner er værdifulde for web hosting oplevelsen, men ingen kan matche vigtigheden af ​​oppetid på webstedet. Hvis dit websted er nede, vil kunder ikke kunne finde dig eller få adgang til din blog, dine produkter eller tjenester. Potentielle nye kunder kan helt savne dit websted, og eksisterende kunder vil opleve frustration eller forvirring.